Live Betting

Live Betting Guide

Generel info om live odds hos online bookmakere

Intro om live odds / betting
Live betting er noget de fleste odds spillere kender til. De fleste bruger det især hvis man har tabt på sine kampe om dagen, hvor man så håber man kan redde underskuddet hjem, hurtigt og sikkert!
I de senere år har live odds fundet sit indpas hos de danske bettere. Desværre er det ikke alle spillere der ender med et overskud da der er mange der misbruger live betting. De spiller på alt hvad de kan, og ikke aner en radise om hvem de spiller på, og wupti, bookmakeren fører 1-0 over spilleren.

Hvem udbyder live-betting?
De fleste bookmakere udbyder live-betting. betfair er kendt som en af de bookmakere med de fleste live betting muligheder på markedet. Hos betfair kan du spille på lige fra cricket, til hvem der vinder næste parti i tennis.
Unibet er også en af de bookmakere der har et kæmpe udvalg af live-betting. Du kan også nyde betfairs og Unibets live-streams, hvor du kan overvære fodboldkampen, mens du oddser på hvem der scorer næste mål. Min favorit er helt klart betfair, hvor du går ind under den kamp du vil live oddse på, så kan du følge kampen på forsiden. Det kaldes livestream. Livestreams hjælper især dig til at få et bedre indblik i hvem der scorer næste mål i Flamurtari Vs. Elbasani i den albanske Kategoria Pare.

Hurtige svingninger
Desto længere tid der går i en fodboldkamp med samme resultat, desto højere stiger oddset.. Og her kommer det til udtryk, at der ikke er samme forudsigelighed end når man better inden kampens startfløjt. Derfor kommer det til at blive en fordel at det er spiller- mod spiller princippet, og det ikke kun er bookmakerne der styrer oddset. Her sidder ofte mange tusinde af spillere, som nogle gange kan få oddsene på en begivenhed til at svinge helt ekstremt.

Men pas på…
Et godt råd inden man begynder at spille på de forskellige livebetting bookmakere er, at du skal passe gevaldigt på inden du kaster dig ud i dette hovedløse betting.

Du kan hurtig miste overblikket og miste kontrollen over din spillelyst. Hvis du f.eks. vinder på dit første bet til odds 1,60 på at United scorer næste mål i kampen mod Stoke, så går du helt i selvsving og måske mister kontrollen, gør at du virkelig kommer ud på dybt vand. Jeg taler selv af erfaring, og mit råd til jer, er som skrevet, pas på! Odds kun på de sportsgrene du selv har forstand på, og at du kun skal spille på de begivenheder i kan følge med direkte på.

Den sunde fornuft.
Men som jeg skriver i indledningen, så er der også mulighed for at tjene lidt hurtige penge, samt det kan give lidt ekstra krydderi på det sport du ser live på tv.
Selvfølgelig gælder den gennerelle odds fornuft.