Betfair Odds Bonus

Betfair er blandt de absolut største bookmakere i verden, og er markedsledende indenfor mange af branchens aspekter. Du husker nok betfair bedst i løbet af de senere år, takket være et hav af TV-reklamer, men betfair har været med lige siden starten af online gambling.

Det unikke ved betfair er, at du både kan spille for og i mod. Folk kan sætte deres egne odds og spille mod hinanden. På denne måde kan du både agere spiller og bookmaker. Selvom dette er en unik mulighed for spillere på markedet, tilbyder Betfair selvfølgelig også den traditionelle sportsbook, hvor du spiller i mod bookmakeren selv, som du er vant til at gøre hos betfairs konkurrenter.

1000 DKK odds bonus hos betfair >>

* R/v gælder | Henvisningslink | +18 Ansvarligt Spil

Hvorfor vælge betfairs odds bonus?

I skrivende stund tilbyder Betfair en 100% odds bonus op til 1000 kr. på din første indbetaling. Betfairs bonus er meget matchende konkurrenternes på nuværende tidspunkt, men fordelen ved at bruge den hos betfair er, at du kan benytte den indenfor alle 26 sportsgrene, som betfair udbyder odds indenfor.

Platformen hos betfair er nem og håndgribelig, og giver spilleren et godt overblik over markederne i de forskellige sportsgrene. Trykker man for eksempel på kategorien Fodbold, bliver man omdirigeret til en ny side, hvor man ganske overskueligt kan se de kommende store begivenheder, dagens kampe og selvfølgelig et lille udpluk af de kampe, som er live.

Få odds bonus hos betfair her

Det er super nemt at tilmelde sig betfairs velkomstbonus. Du skal blot følge disse steps, og så er du i gang på et af verdens største spilmarkeder.

  1. Opret en betfair-konto med promokoden ZSKW02 >>
  2. Når du har oprettet din konto, bliver du automatisk videreført til kampagnesiden. Her skal du blot klikke på Aktiver bonus for at tilmelde dig.
  3. Vælg hvor meget du selv vil overføre til kampagnen. Du kan overføre et valgfrit beløb mellem 100 kr. og 1.000 kr. Det er dette beløb, din 100% bonus vil blive beregnet ud fra

Umiddelbart efter du har tilmeldt dig og overført et beløb til kampagnen, modtager du din 100% bonus. Når du modtager din bonus, bliver denne og din egen overførsel automatisk flyttet til din bonuskonto, og du er klar til at komme i gang med at spille.

Vigtigste regler og vilkår for bonussen

Der er selvfølgelig et par forudsætninger opstillet fra betfairs side af, før de kvitterer dig med en 100% bonus op til 1000 kr., og de er som følger:

  1. For at modtage gevinster fra din overførsel og bonus ind på din hovedkonto, skal du gennemspille det samlede beløb fire gange. Du har 90 dage, efter bonussen er blevet aktiveret, til at fuldende gennemspilningen.
  2. Alle spil, der har min. odds 1.8 tæller med til din gennemspilning. Du kan spille både single- og multispil og på alle sportsgrene. Spil placeret på Sportsbook eller til mindre end odds 1.8 vil ikke tælle med til gennemspilningen. Hvis du placerer et multispil, skal mindst et af dine valg være til min. odds 1.8.
  3. Så længe du har en bonus stående på din bonuskonto, vil alle spil, der opfylder kampagnekravene, automatisk blive betalt for med din bonus.
  4. Hvis du spiller på det samme marked på den samme kamp eller begivenhed, vil det kun være dit første placerede spil, der tæller med til gennemspilningen.
  5. Du modtager gevinster og bonus direkte ind på din hovedkonto, når alle dine kvalificerende spil er afgjort, og du har fuldendt gennemspilningskravet. Du har herefter fuld rådighed over dine gevinster og bonus.

Det bør også nævnes, at din bonus er aktiv i 90 dage. Hvis du ikke har fuldendt gennemspilningskravet inden for 90 dage efter aktivering af din bonus, vil det ikke være muligt for dig at få din overførte beløb, bonus eller gevinster overført til din hovedkonto.

Hvorfor spille odds hos betfair?

Med et af verdens største odds udvalg, en lækker brugeroverflade samt et af markedets skarpeste velkomstbonusser, er betfair et nemt valg at lande på, når snakken går på bookies.

Dertil skal man huske på, at betfair tilbyder Web-TV på et stort udvalg af kampe henover kalenderåret, hvor sportsudvalget strækker sig fra hestevæddeløb til fodbold. Udvalget af livestream er ufatteligt, og du kan altid tjekke om en kommende begivenhed bliver livestream ved at se om der er et lille TV-ikon ud fra kampen.

betfairs liveodds udvalg er også blandt den absolut top klasse, hvor oddsene konstant er i bevægelse og bliver reguleret ud fra hvad andre spillere gambler og hvordan kampene forløber statistisk.

Hos flere bookmakere er der en irriterende tildens til, at markedet bliver suspenderet i ubehagelig lang tid, selv efter et højdepunkt er blevet afviklet i kampen, men det er ikke tilfældet hos betfair, der blot har et par sekunders suspension på deres kampe.