LeoVegas Odds Bonus

Få odds bonus hos LeoVegas Sport >>

* R/v gælder for odds bonus | Reklamelink | +18 Spil Ansvarligt

Læs om bookmakeren LeoVegas’ Odds Bonus, og hvordan du gør brug af det aktuelle bonustilbud, som reelt er et freebet-tilbud, hos LeoVegas Sport.

LeoVegas er en af de nyeste bookmakere i de danske marked, og her får du selvfølgelig også en odds bonus ved oprettelse og indbetaling. Det er dog et anderledes tilbud, hvor din første indsats som kunde afgør, hvor stort dit første freebet hos bookmakeren bliver. Og når vi siger første, så mener vi første. LeoVegas tilbyder nemlig også et hav af ekstra freebet-tilbud til sine aktive kunder via SMS på kampdage, når bolden triller i de store kampe.

Få odds bonus hos LeoVegas Sport >>

* R/v gælder for odds bonus | Reklamelink | +18 Spil Ansvarligt

Få odds bonus hos LeoVegas her

Når du opretter en konto hos LeoVegas får du et odds bonus-tilbud som reelt er et freebet-tilbud. Her matcher LeoVegas det første beløb du spiller for op til 1000 DKK.

Spiller du derfor for 1000 DKK på en hvilken som helst sportsgren, modtager du et freebet på 1000 DD lige efter. Du kan også spille for f.eks. 100 DKK og modtage et 100 DKK bonus-freebet.

Sådan får du odds bonus hos LeoVegas:

  1. Besøg LeoVegas og ‘Opret Konto’ >>
  2. Indbetal og spil for minimum 100 kr. på odds 1,80 eller højere.
  3. LeoVegas kvitterer med en bonus matchende til din indsats ved dit første spil. Dog minimum 100 kr. og maksimum 1000 kr.

Det er ligegyldigt om du placerer dit første bet via mobilen eller computeren. Begge platforme kvalificerer dig til LeoVegas’ odds bonus.

Vigtigste regler og vilkår for bonussen

Ligesom hos de andre bookmakere, følger der en række regler og vilkår med, inden LeoVegas poster gratis penge ind på din konto. De vigtigste regler og vilkår for bonussen finder du her:

  • Alle nye kunder fra Danmark som registrerer sig som kunder, fra kl. 12.00 d. 22. maj 2018, kvalificerer sig til dette tilbud.
  • Tilbuddet fungerer som følger: Du spiller eksempelvis for 1.000 kr. og får så yderligere 1.000 kr. at spille i form af et freebet, der matcher beløbet du først spillede for. Dette matched freebet kan kun bruges på mobil.
  • For at kvalificere til dit mobile matched freebet, skal du placere et bet på minimum 100 kr. fra mobil eller computer, til odds 1,8 eller højere. Hvis du placerer et kombinations-bet, skal det samlede odds være til 1,8 eller højere.
  • Dit kvalificerende bet skal være afgjort inden for 60 dage fra din første indbetaling.

Hvorfor vælge LeoVegas’ odds bonus?

Der er gode grunde til at vælge LeoVegas’ odds bonus. En af dem er, at LeoVegas er en bookmaker der aldrig stopper med at give. LeoVegas har fejret deres lancering i Danmark i noget tid nu, men det er bestemt ikke en ulempe for dig, da du stadig kan tage i mod deres 50 kr. gratis, såfremt du er ny kunde hos dem.

Du skal ikke en gang bruge en bonuskode, og du er stadig kvalificeret til velkomstbonussen, der lyder på en 100 % bonus op til 1000 kr. på dit første indskud af din første indbetaling.

Hvorfor spille odds hos LeoVegas?

Det er bestemt blevet sjovere for spilleren efter LeoVegas har åbnet op for deres sportsbook. LeoVegas er overraskende godt med, når det handler om deres udbudte odds. Du finder til tider flere markeder hos LeoVegas end hos andre konkurrenter, mens LeoVegas også i ny og næ ligger højest på oddsets værdi.

LeoVegas’ platform er unik, og er beriget med bookmakerens karakteristiske farver, orange og hvid. Dog er hjemmesiden ikke mere unik end at man stadigvæk kan se, at arbejdet er blevet bestilt af Kambi Group, som også har udviklet nogen af konkurrenternes softwares. Har du floreret rundt hos bookmakere som 888sport og Unibet, vil du have nemt ved at finde rundt i LeoVegas’ menuer, da selve fundamentet af softwaren er præcis det samme. Dertil skal det dog nævnes, at man tydeligt kan se nogen skræddersyede effekter, som kun LeoVegas har.

Selve hjemmesiden er nem at navigere rundt i, og man får straks fornemmelsen af, at folkene bag LeoVegas ville spille ekstra på overskuelighed i forhold til deres hjemmeside. LeoVegas hjemmeside har ikke tonsvis af under-menuer, som så mange af deres konkurrenter bombarderer deres kunder med. Det gør det dejligt overskueligt for øjet, og er bestemt en af faktorerne der gør, at man får lyst til at benytte dem som sin primære bookmaker.

Mere om LeoVegas

LeoVegas er et stort internationalt casino, der trods sin korte levetid, har udviklet sig til at være en af Europas front figurer indenfor online gambling. Den hurtige succes har resulteret i, at LeoVegas for nylig åbnede en sportsbook til at komplementere deres i forvejen store udvalg af gambling muligheder.

LeoVegas blev grundlagt tilbage i 2011, men det var først i 2016 at det store online spillested fik licens til at operere indenfor Danmarks grænser. LeoVegas’ stærke position på markedet afspejler sig stærkt i deres kampagner og bonusser, der byder på yderst gunstige og lukrative bonusser.

Få odds bonus hos LeoVegas Sport >>

* R/v gælder for odds bonus | Reklamelink | +18 Spil Ansvarligt