Nordicbet Odds Bonus Tilbud

Denne side indeholder henvisnings-links. NordicBet Odds Bonus Tilbud kan have ændret sig siden vores seneste opdatering.

Leder du efter en odds bonus hos en bookmaker, der har fokus på det skandinaviske marked? En bookmaker som er med helt fremme på odds på fodbold, NFL, NBA, NHL og som dækker odds på dansk fodbold helt ned på serieniveau? Så behøver du ikke lede længere, for Nordicbet tilbyder nemlig et bredt udvalg af spil over hele linjen, og en saftig odds bonus som velkomsttilbud.

100% op til 1000 DKK odds bonus
Bliv betting kunde hos NordicBet, og få adgang til en verden med odds og stort fokus på nordiske markeder.

Det hele starter med et tilbud om 100% op til 1000 DKK odds bonus. Læs mere om odds bonus hos NordicBet forneden eller direkte hos bookmakeren.

Se NordicBets bonus tilbud her >>

* Regler og vilkår gælder for odds bonus | +18 Spil Ansvarligt

Nordicbet er blandt landets førende bookmakere, og hvis du endnu ikke har en konto hos bookmakeren, har du heldet med dig. Nordicbet tilbyder nemlig i skrivende stund en odds bonus, der matcher din første indbetaling med 100% op til 1000 kr. Det vil med andre ord sige, at hvis du indbetaler 1000 kr., har du 2000 kr. at lege for hos Nordicbet.

Hvorfor vælge NordicBets odds bonus?

NordicBets lækre odds bonus er en af markedet største, og vi anbefaler stærkt denne bonus, hvis man søger en stærk bookie til odds på f.eks. VM i fodbold eller lignende. Det er ikke uvant at se over 70 forskellige odds markeder pr. fodboldkamp hos Nordicbet, hvilket gør dem til et af de absolut førende bookmakere.

De seneste par år har firmaet også åbnet op for kunder udenfor skandinavien, hvilket i den grad har gavnet spiludvalget på de udenlandske ligaer. Nordicbet har dog størst fokus på nogen af de nordiske sportsgrene, såsom vintersport, håndbold og et overraskende stort udvalg indenfor trav. Har du derfor lyst til at prøve dig indenfor andre sportsgrene, har Nordicbet dig dækket med alverdens odds indenfor nye og spændende sportsgrene.

Få odds bonus hos Nordicbet her

Alle nye kunder er berettiget en 100 % odds bonus op til 1000 kr. på deres første indbetaling, og det gælder selvfølgelig også dig*. Det er super nemt, og lige til højrebenet.

Sådan får du odds bonussen:

 

  1. Opret konto her hos NordicBet >>
  2. Lav en indbetaling for at aktivere odds bonussen (min. 100 DKK)
  3. NordicBet matcher 1. indskud med 100% odds bonus op til 1000 DKK.
  4. Du vil modtage din bonus indenfor få minutter.
  5. Regler og vilkår gælder. Læs de vigtigste i afsnittet forneden eller på kampagnesiden for NordicBets odds bonus hos bookmakeren.

Se NordicBets bonus tilbud her >>

* Regler og vilkår gælder for odds bonus | +18 Spil Ansvarligt

Vigtigste regler og vilkår for bonussen

Der medfølger selvfølgelig et par betingelser i forbindelse med bonussen, men det gode er, at de er blandt de mest overkommelige på markedet.

  • Velkomsttilbuddet gælder kun nye spillere fra Danmark, som åbner en konto hos NordicBet.dk. Kun personen, der har åbnet kontoen, kan modtage bonussen. Denne bonus er tilgængelig på både mobil og desktop.
  • Tilbuddet kan kun bruges ÉN gang per person/konto, familie, husstand, adresse, e-mail-adresse, kreditkortnummer, IP-adresse og områder hvor computere er delt (såsom universitet, bibliotek, arbejdsplads osv.) og kan ikke kombineres med andre tilbud.
  • Du kan bruge dit risikofrie spil på et hvilket som helst event, både pre-match og live, og både på desktop og mobil.
  • Der er et omsætningskrav på tre (3) gange nettogevinsten (gevinsten minus indsatsen) til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage. Systemvæddemål bidrager ikke mod bonussens omsætningskrav.

Kan man leve under disse forholdsvist lette forudsætninger, gælder det altså bare om at slå sig løs på et af de absolut største odds markeder på det europæiske bookmaker marked.

Hvorfor spille odds hos Nordicbet?

Det kan godt være Nordicbet ikke er markedsledere indenfor de bedste og mest værdifulde odds, men de er mere end acceptable henover hele linjen. En fordel ved, at Nordicbet ikke er helt i front på dette punkt er, at når der så opstår en situation med et valuebet, så er det også sjældent at oddset bliver reguleret med det samme, som tilfældet er hos andre konkurrenter. Der er derfor rigelig tid til at drage fordel af oddsenes størrelser.

Derudover er der gode livebetting muligheder. Ikke nok med et stort udvalg indenfor livebetting, indenfor alle sportsgrene, tilbyder Nordicbet også regelmæssig livestream. Blot indenfor fodbold livestreames ligaer såsom Bundesligaen, Ligue 1, La Liga, Championship, Tyrkisk Superlig og Copa Libertadores.

Derudover dækker Nordicbet også en masse hockey events, såsom CHL og SHL, som de selv sponsorerer. Tennis, NBA, WNBA, samt spansk-, australsk-, græsk basketball, volleyball og håndbold også er til at finde på deres web-tv.

For at få adgang til disse livestreaming goder kræver det dog, at du har en åben og aktiv konto hos Nordicbet med valuta på, eller har placeret et væddemål indenfor 24 timer på en vilkårlig sportsgren.